Agile Specialist

Sense4u is een Agile specialist. Dat betekent dat wij werken volgense Agile methode. Met deze ontwikkelingsmethode wordt de implementatie van nieuwe ict oplossingen beheersbaar en inzichtelijk. Grote projecten worden opgedeeld in kleine deelprojecten. Dit worden binnen Agile iteraties genoemd.


De principes van Agile

Agile bestaat uit vier principes:


Door de iteraties kan veel beter ingespeeld worden op veranderingen. Dit is meteen ook een van de belangrijkste voordelen van Agile. Een snelle adaptatie van veranderingen en een consistente kwaliteit. Een van de Agile methodes is Scrum. Scrum kenmerkt zich door een zelfsturend multidisciplinair team dat het hele project begeleidt. Een nauwe samenwerking en goede communicatie, zowel binnen het team als met de klant, is daarbij essentieel.


Agile Specialist

On site demo

Als Agile specialist is deze methode helemaal doordrenkt in onze werkwijze. Om u een beeld te geven van de werkwijze van een testproces door middel van Agile, maken wij graag een afspraak met u. Onze Agile specialist komt naar u toe en kan u ter plekke een demo tonen over een gestructureerd testproces. Wil u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-205 72 329 of stuur een mailtje naar info@sense4u.nl. Na het gesprek over uw wensen en de verschillende mogelijkheden kunnen wij een offerte voor u opstellen.