Bedrijfsinformatiesystemen

Ondernemingen kunnen al lang niet meer zonder bedrijfsinformatiesystemen. Alle informatie die in een bedrijf wordt gebruikt, wordt in een systeem verzameld, bewerkt, geanalyseerd, geïntegreerd en gepresenteerd. U kunt hierbij denken aan boekhoudprogramma’s waarin alle financiële gegevens worden bijgehouden en crm systemen waarin alle klanten en prospects zijn opgenomen.

Bedrijfsinformatiesystemen vervullen een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken. Vrijwel alle werknemers werken met een vorm van een informatiesysteem. Maar ook voor bedrijfsvoering biedt een bedrijfsinformatiesysteem belangrijke input.


Bedrijfsinformatiesystemen

Systemen vervullen een belangrijke rol in de organisatie

Juist omdat deze systemen zo verweven zijn in een bedrijfs en voor iedereen in de organisatie een belangrijke rol innemen is het implementeren van een nieuw systeem een ingrijpend proces. Op het moment dat het systeem live gaat moet het goed zijn, moet iedereen er mee kunnen werken en mogen er geen fouten meer in zitten. Een te vroege live gang kan een bedrijf heel veel geld kosten. Toch is het voor veel bedrijven belangrijk om een nieuw systeem snel te implementeren. De testfase is belangrijk maar door gebrek aan resources en budget kan niet alles getest worden. Dat betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden.

Sense4u kan u helpen bij het testen en implementeren van een nieuw systeem. Wij zijn gespecialiseerd in risk-based testen van bedrijfsinformatiesystemen. Zo effectief en efficiënt mogelijk. Wilt u meer informatie over wat Sense4u voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Op basis van uw wensen kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen.