ICT Bedrijf Houten

Agile en Scrum

Nieuwe ICT oplossingen moeten vaak in korte tijd geïmplementeerd worden om concurrentievoordeel te behalen. Om software projecten te ontwikkelen maken we gebruik van Agile. Deze ontwikkelingsmethode maakt het implementeren van nieuwe ict oplossingen inzichtelijk en beheersbaar door deze op te delen in kleine deelprojecten, iteraties genoemd. Het project doorloopt een aantal fasen. Agile vereist een nauwe samenwerking en goede communicatie. Een van de agile methodes is Scrum. Scrum kenmerkt zich door een zelfsturend multidisciplinair team dat het hele project begeleidt.


ICT bedrijven Houten

Onze Diensten

Sense4u kan u als ict bedrijf in Houten begeleiden bij de implementatie van nieuwe informatiesystemen. We testen uw nieuwe systemen risk-based. Dit betekent dat er een risico-analyse wordt gemaakt. De testgebieden met het hoogste risico, wordt het meest getest en de gebieden met een laag risico vergen minder testinspanning. Het is door resources en budget vaak niet mogelijk om alles te testen.

Sense4u biedt de volgende diensten aan:

Wilt u meer informatie over een van de beste ict bedrijven in Utrecht en omgeving? Neem dan contact op met Sense4u. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-205 72 329 of stuur een mailtje naar info@sense4u.nl. We bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.