ICT Bedrijven Utrecht

Bent u op zoek naar ict bedrijven in Utrecht of omgeving? Dan kunt u terecht bij Sense4u in Houten. Wij houden ons bezig met het zo efficiënt en effectief mogelijk testen van bedrijfsinformatiesystemen. Dit doen wij door middel van Agile. Agile is een ontwikkelingsmethode en maakt het implementeren van nieuwe ict oplossingen beheersbaar en inzichtelijk. Grote projecten worden opgedeeld in kleine deelprojecten, iteraties genoemd. Elk project doorloopt een aantal fasen. Agile vereist een nauwe samenwerking en goede communicatie. Een van de agile methodes is Scrum. Scrum kenmerkt zich door een zelfsturend multidisciplinair team dat het hele project begeleid.


ICT Bedrijven Utrecht

Risico Analyse

Net als veel ict bedrijven in Utrecht werken wij risco-based. Door een limiet aan tijd, geld en middelen kan niet alles helemaal doorgetest worden. Om toch te zorgen dat zoveel mogelijk fouten voor de livegang eruit gehaald worden, wordt een risicoanalyse gemaakt. Voor de implementatie van informatiesystemen geldt dat hoe later in het proces fouten verwijderd moeten worden, de kosten exponentieel groeien. Het is dus van belang om zo vroeg mogelijk in het proces de meeste fouten eruit te halen. Door de risicoanalyse wordt in kaart gebracht waar de grootste risico's zitten. In de testgebieden waar de risico's het grootst zijn, zal het meest uitgebreid getest worden. Zijn de risico’s kleiner dan zal ook de testinspanning verminderen.

Wilt u meer informatie over een van de beste ict bedrijven in Utrecht en omgeving? Neem dan contact op met Sense4u. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-205 72 329 of stuur een mailtje naar info@sense4u.nl. We bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.