On Site Workshops

Sense4u is gespecialiseerd in het zo efficiënt en effectief mogelijk testen van bedrijfsinformatiesystemen. Tijdens het testproces geven wij on-site workshops over bepaalde delen van het testproces. Wij gebruiken uw projecten hierbij als uitgangspunt.


Testproces in combinatie met Agile

Wij maken gebruik van de Agile methode. Deze ontwikkelingsmethode maakt het implementeren van nieuwe ict oplossingen inzichtelijk en beheersbaar door deze op te delen in iteraties (kleine deelprojecten). Het project doorloopt een aantal fasen. Agile vereist een nauwe samenwerking en goede communicatie. Om dit meer inzichtelijk te maken kunnen wij u on-site een demo laten zien over het gestructureerde testproces in combinatie met Agile en Scrum. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en horen graag uw wensen. Op basis van dit vrijblijvende en kosteloze gesprek kunnen wij indien u dit wenst een offerte opstellen. Als u akkoord gaat met onze offerte beginnen wij met een risico analyse en een plan van aanpak. Op basis daarvan wordt een planning gemaakt en maken we een afspraak voor de on site workshops.


On Site Workshops

Risk-Based

De implementatie van een nieuw informatiesysteem is een balans tussen een snelle en soepele livegang met zo min mogelijke fouten. Omdat niet alles getest kan worden door beperkte budgetten, tijd en middelen moeten hierin keuzes gemaakt worden. Sense4u maakt gebruik van risk-based monitoring. Dit betekent dat we in kaart brengen welke testgebieden de meeste risico’s met zich meebrengen. Hoe groter het risico, hoe uitgebreider er getest wordt. Ook het risk based testen komt aan bod in de on site workshops.