Risk Based Monitoring

Sense4u maakt gebruik van risk based monitoring om zo efficiënt en effectief mogelijk bedrijfsinformatiesystemen te kunnen implementeren en testen.


Exponentiële Toename Kosten

Bij de implementatie wilt u natuurlijk zoveel mogelijk fouten eruit halen voordat het systeem live gaat. De kosten van het verwijderen van fouten neemt exponentieel toe naarmate het systeem live is. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk fouten in het testproces eruit te halen. Helaas is het niet mogelijk om alles te testen. Dat kost te veel aan tijd, geld en resources. Dit betekent dat er een afweging gemaakt moet worden wat meer en wat minder getest wordt. Sense4u maakt hiervoor gebruik van risk based monitoring.

Bij risk based monitoring wordt een inschatting gemaakt van de risico’s. Op basis daarvan bepaalt de testmanager hoeveel testinspanning wordt ingezet per deelgebied. Testgebieden met een hoog risico worden uitgebreider getest dan testgebieden met een laag risico.


Risk Based Monitoring

Snelle en Soepele Implementatie

Met risk based monitoring wordt uw bedrijfsinformatiesysteem zo efficiënt en effectief mogelijk getest om op een snelle en soepele manier een nieuw systeem te kunnen implementeren. Sense4u kan u hierbij helpen. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wilt u een offerte aanvragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. We bespreken graag uw wensen en op basis daarvan kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen.